Avtalen med Assist er forlenget!

Les mer om resigneringen her

De siste tre årene har Assist logoen prydet våre blå shortser. Det skal de gjøre i tre nye år! Assist feiret nettopp fem års jubileum, og det betyr at vi har samarbeidet i over halvparten av levetiden deres. I løpet av disse fem årene har de gått fra fire til elleve ansatte og omsetter for over 50 millioner i året! De har også nå nylig flyttet inn i nye lokaler rett ved Smedasundet.

Til tross for å være et ungt selskap har de etablert seg både lokalt og nasjonalt. Assist har spesialisert seg på levering av kopi, print og skjermløsninger, men i samarbeid med søsterselskapet Appex, leverer de alt innen hardware, software, skytjenester og mye mer. Som dem sier selv:

"Vi har aldri påstått at vi kan alt, men med så mange gode leverandører og samarbeidspartnere er vi sikre på at vi kjenner noen som kan. Det er derfor vi sier; Kan vi, så skal vi. Kan vi ikke, så kjenner vi noen som kan."

Som en del av avtalen leverer Assist print og kopi til idrettslaget, og i tillegg får vi på plass en ny skjermsøyle denne uken. Den skal stå i inngangspartiet på klubbhuset og skal benyttes til deling av informasjon til medlemmene. 

Vi gleder oss til videre samarbeid!

 

                                                                                

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 15:00 - 20:00
  • Onsdag 07:00 - 16:00
  • Fredag 07:00 - 16:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 45689
Ubetalt antall: 55
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift